I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Skribent som kan hip/hop sökes

Övrigt - Blandat

   

2008-07-26 12:33

Skribent som kan hip/hop sökes

Hej!

Jag heter Nils och är redaktör på bildbyrån och musiksajten Rockfoto.nu. Jag hoppas det är ok att posta det här inlägget här, annars får ni flytta det till rätt ställe.

Sedan tidigare är vi landets ledande leverantör av musikfotografi och har tidningar som DN, SvD, Metro och City som kunder. Nu har vi även redaktionellt innehåll på sajten, sedan i våras har vi recenserat livespelningar runt om i hela landet och även intervjuat artister samt skrivit reportage. Vi driver även en av Sveriges största musikbloggar, Livefeber, och våra texter dyker också upp där.

Nu söker vi en duktig skribent som kan hip/hop och som helst bor i Stockholm, Malmö eller Göteborg. Arbetet är tills vidare ideellt men ersättning utgår naturligtvis om texter säljs vidare framöver. Du får naturligtvis gå på de spelningar som ska recenseras gratis.

Låter det intressant? Maila en ansökan där du berättar lite om dig själv och skicka gärna med en musikrelaterad text till: [email protected]

Mvh,

Nils Karlén

Länk till http://Rockfoto.nu