I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Titta hit alla frisörer, hår stylister och specialister

Övrigt - Blandat

   

2008-05-05 16:40

Titta hit alla frisörer, hår stylister och specialister

Jag har lyckats bygga ihop en liten salong hemma av alla produkter som handlats in den senaste tiden, men jag har fortfarande inte hittat det jag vill ha.
Min fråga om vilken produkt jag ska ha har redan blivit besvarad av två frisörer men bägge säger emot varandra, och ingen av de verkar igentligen veta va de snackar om.
Jag har ganska långt hår och vill ha en produkt som får det att se nyduschat och blött ut (se på italienska fotbollsspelare).
Vax,fudge,lera,gele,spray,mousse,saltvatten jag har allt detta och vissa av dom i olika typer och märken men inget fungerar. Nu är jag så trött på att spendera en massa pengar på skit som inte funkar, så om det är någon som är säker på sin sak så får den gärna ge mig tips.
Alla möjliga chansningar undanbedes då jag knappt har plats eller cash kvar.
Var gärna detaljerad om produkten, dvs inte bara hojta ut att jag borde prova "redkens" hår produkter för att dom är så bra, utan isåfall exakt vilken produkt från Redken.
Några saker att tänka på, jag vill inte att det ska se fettigt ut som det brukar göra med vissa glansiga vaxer, och den blöta looken ska hålla hela dagen inte bara i en kvart.


och vem fan är du?