I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

reklamera mob

Övrigt - Blandat

   

2007-11-06 17:55

reklamera mob

min kompis hade igår köpt en lite billigare mob (typ 1500) på en teliamarkbutik i malmö.hon tog upp den ur förpackningen idag startade den och la den i fickan.efter lektionen kollade vi på den, då var den redan lite smårepig, typ lite färg hade ramlat av. inte  nog med detta så hade den typ hängt sig.alla loggor oså såg freaky ut. vi gick direkt tillbaks till teliabutiekn, men personalen bara "jaha ditt fel, kan hända vilken mob som helst, denna kommer vi inte kunna ta tillbax den med anldeninfgen att vi inte komemr kyunna sälja den" vi svarade att det e klart som sjutton att de inte ska sälja den, den e ju urdålig.men hur som helst fick hon prata med butikschefen som också vägrade ta tillbax den.nu fick hon skriva ett brev till huvudkontoret, som entligt butikspersonalen inte kommer göra något åt det.


detta är bara sjukt, hon hade användt den i 5 h.har själv jobbat massa i butik o det har gått från "kunden har alltid rätt" till "kunden har aldrig rätt".någon som vet om man har lagen på sin sida, vad man kan göra typ? 

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.