I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vill du knyta dina sneakers på ett nytt häftigt sätt?

Övrigt - Blandat

   

2007-10-16 01:14

Vill du knyta dina sneakers på ett nytt häftigt sätt?

I dagens konsumentsjuka samhäller finns det mer eller mindre kreativa saker du kan göra för att piffa upp en annars trist och grå vardag. Du kan anmäla dig till spännande matlagningskurser, börja köra lite sporadisk power-yoga eller så kan du helt enkelt börja knyta dina skor på ett helt nytt och innovativt sätt.

För helt ärligt, vem fan pallar fylla i jobbiga anmälningsblanketter och köpa nya jazzbyxor när det är hundra gånger lättare att bara gå ut i hallen för att känna sig lite fräsig och modern. Denna tråd vänder sig alltså framförallt till alla er som vill vara nyskapande och trendiga, men som aldrig orkar lyfta ett finger för att åstadkomma det.

Att du har ett par häftiga sneaks, plus ett par skosnören liggandes hemma är givetvis en fördel, men skulle du av någon anledning bara rocka kardborre eller gummistövlar, går det lika bra att testa dina nyfunna kunskaper på jobbet eller skolan imorgon.

Min personliga favorit bland dessa femton alternativ, är utan tvekan varianten "checkerboard" som får resterande att se skrattretande ut.

Jaja, välj ut några favoriter, och testa gärna där hemma.

Får du till något spektakulärt konstverk, posta gärna bilder. Har du fler tips och tillvägagångssätt som inte finns med på listan, går det utmärkt att addera dessa i tråden.

Listan finner du här

Denna användare saknar häftigt citat samt förmågorna; att tänka, att stava samt förmågan att skriva begripliga inlägg.