I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Värsta morgonplågorna?

Övrigt - Blandat

   

2007-08-25 16:07

Värsta morgonplågorna?

Tidig morgon, klockan ringer. Förmodligen är det en måndag så du är extra skör och lättirriterad när den nya veckan precis börjat. För några sekunder fudnerar du på att seriöst ta livet av dig bara för att aldrig behöva kliva upp igen.
   Just när du tror att du inte kan må sämre eller komma närmare ett utbrott för minsta lilla så slår du tårna i sängen. Du förbannar precis hela världen och vill helst slå sönder något eller döda något litet och ulligt. Bor du hemma kommer det oftast in någon och frågar varför man skriker, eftersom de helt enkelt itne förstår bättre. Denna person får oftast en ltien utskällning eller en kraftig fräsning rakt i ansiktet och blir då sur resten av morgonen och blir genast martyrer eftersom de bara undrade.

Frukosten. Nu sitter vanligtvis martyren vid fruksotbordet, på din plats såklart. Denna person tror då också helt pltösligt att det är helt okej att de läser morgontidningen innan dig. Du får helt enkelt läsa nåt annat under tiden, oftast ett reklamblad från ICA eller OnOff eller nåt annat du ändå inta har råd med. Personen mittemot dig, som sitter på din plats verkar av någon anledning läsa precis varenda liten annons, dödsannons och dagens tistel och ros, precis hela tidningen, och långsamt går det också. När de väl är färdiga såär du helt plötsligt 43 år och har en egen familj och tidnignen är något inaktuell.
   Till råge på detta så har du likt större delen av landets unga befolkning ett vrålande behov av att dricka Oboy på morgonen. Men den är slut eftersom Gud hatar dig efter att du skällde ut honom också när du slog tårna i sängen. Detta märker du dock först efter att du redan hällt upp mjölken. Du får helt enkelt ägna ett halvår extra på att koka te eller nåt.

Hygienrutinen. Du kliver in i badrummet och häver ut morgonpisset i porslinstronen. När du sen spolar så ska det givetvis flyga iväg en droppe eller två och landa på benen. 
   Och om du är en av de som orkar duscha varje morgon så gör du självklart detta idag också och får eftersvettas resten av dagen och ändå lukta basturökt finne på jobbet.
   Och om du trodde detta var nog så hade du fel, för när du borstar tänderna så slinter du och skalar upp halva tandköttet som med lite otur gör ungefär från höften sisådär en miljard gånger så ont som de där djävla tårna gjrode när du gav sängen en tåfjudas. Du är nu bergsäker på att du inom några timmar eller morgonen därpå kommer ha en riktigt saftig och genomond djävla blämma där som kommer plåga dig i minst en vecka framöver.



Detta är några av mina mest förekommande morgonplågor. Vad är dina?
   
  

Intressepenisen hårdnar!