I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

BAPE det är något skumt på gång..

Övrigt - Blandat

   

2007-08-21 13:11

BAPE det är något skumt på gång..

Har varit på jakt efter BAPE-hoodies ett tag nu, kollat runt på blocket och tradera och en sak slog mig. Det är något skumt på gång...

En säljare på blocket t.ex. skriver så här:  "Yo. My name is Jay. Got Hiphop stores in N.Y (Queens n Manhattan) selling some Gear to Sweden now."

Men kollar man hans myspace sida så står det att han är "Male, 19 years old, Sweden"

Han är alltså en nittonårig svensk snubbe som äger streetwear-affärer i Queens NYC? Låter skumt.

Dessutom så skriver användarna Nilla och Jessica nästa exakt samma saker på blocket, "kan mötas upp i stockholm C, solna eller kista"

Desstuom så skriver nästan alla typ "original-tagsen finns kvar, levereras i zip-bag"

Har alla dessa kommit på samma sak, åkt ner till Japan eller New York, köpt massa BAPE i alla olika storlekar, åkt hem till Sverige och säljer dem för mindre än halva priset av var de kostar i USA och Japan?

Det går inte ihop, är det fake de säljer? är det någon märklig Guerilla marketing som BAPE håller på med genom att värva internetfolk som återförsäljare? är det bara några få stycken som säljer samma kläder fast under jävligt många namn?

"Power Is My Politics, their system is my bottom bitch."