I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

konstigaste pa lange, dummaste personen pa lange

Övrigt - Blandat

   

2007-02-27 18:12

konstigaste pa lange, dummaste personen pa lange

blt arkiverar sina artiklar da endast members sedan kan komma at, men denna story ar just in o jag kor en copy and paste for alla er...glad lasning!

En 19-årig man känner sig lurad och vänder sig till polisen om hjälp. En haschförsäljare tog hans 4 000 kronor och försvann.


Den unge mannen känner sig snuvad på en mindre mängd hasch och gör en anmälan till polisen om bedrägeri. Någon gång i början av året letade han efter knark på internet. På en chattsida fick han erbjudandet om att köpa hasch.
 
 Möte på tågstationen
 
Han gjorde upp med den okände säljaren om att de skulle träffas på tågstationen i Karlskrona. Mycket riktigt, en annan ung man dök upp och föreslog att de skulle fortsätta till ett parkeringshus i stan.
 Väl där bad den andre mannen, som fortfarande inte sagt sitt namn, om betalningen 4 000 kronor. Pengarna överlämnades i sedlar och mannen förklarade att han hade haschet i en bil
 lite längre bort på parkeringsplanet. Han bad 19-åringen att vänta.
 
 Dök aldrig upp igen
 
Och det gjorde han snällt. Men den fortfarande okända haschförsäljaren dök aldrig upp. Pengarna försvann med honom utan att det syntes röken av något hasch.
 Den påstådda haschförsäljaren beskrevs som en man i 18-årsåldern, brunt hår, och klädd i munkjacka och jeans.
 
 Affären olaglig
 
19-åringen som är bosatt i Skåne uppger att han inte kommer ihåg vilket parkeringshus det var. Han är heller inte riktigt säker på datumet. Men mötet genomfördes någon gång mellan 1 och 8 januari i år.
 Eftersom hasch är narkotika är egentligen hela affären olaglig. Även för 19-åringen själv som gjort anmälan om bedrägeri.
 - Men han hann aldrig ta
 emot knarket eftersom han blev lurad. Därmed blev det aldrig ett innehav. Det blir nog svårt att komma åt honom, tror polisinspektör Lillebror Bohlin.

I be around, just out of sight