I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Porrfilm, låt oss diskutera.

Övrigt - Blandat

   

2007-01-27 02:28

Porrfilm, låt oss diskutera.

Hur pryd man än lär vara så går det inte att komma undan det faktum att porrfilm är mer än bara f*tta och k*k, det är fan ett fenomen. Bara namnen får ju en att inse att det är inte enbart perversa, giriga gubbars om sysslar inom branschen, det måste finnas ett geni eller två också.

Namn som: In Diana Jones, Glad-he-ate-her och Ramb-Ohh 2: Sex Platoon är ju bevis på att filmskaparna inte bara har fantasi utan även en del lingvistiska kunskaper.

Handlingen i dessa filmer är jag dock inte rätt person att diskutera varken med eller emot då jag mig veterligen aldrig sett en film från bildruta ett till bildruta slut. Jag har dock tänkt att faktist göra det. Fäbojäntan (en gammal klassiker alla borde se, eller se lite av) är nog den film jag sett mest av, dock tänkte jag faktiskt på ett eller annat sätt se "Pirates" (heter säkert nått mer också, men har missat det namnet) som tydligen ska vara världens dyraste och mest seriösa porrfilmsprojekt någonsin.

Jag vet faktiskt inte riktigt vart jag vill komma (höhö, i hennes ansikte) med denna tråd, men jag tycker nog att det finns både en och två diskussioner bakom just porrbranshen, så varför inte ge den en tråd när så mycket annat tydligen förtjänar det. Mina trådar brukar sluta med att jag får ett medelande från någon admin där det står att tråden tagist bort p.g.a påhopp och liknande, så jag är väldigt tacksam om vi kan skippa det denna gång.

DO IT!, let's discuss porno..

//TenFingers.

"TenFingers ser ut som den cp-jobbiga dokusåpasnubben med piercing under läppen." //maja