I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Bortglömda/förbisedda platser

Övrigt - Blandat

   

2006-11-08 14:56

Bortglömda/förbisedda platser

Hej!

Jag och en kompis går sista året på gymnasiet och håller som bäst på med vårt projektarbete. Det ska vara en guide till Stockholm för stockholmarna själva alt. turisten som vill se mer av staden än vad det allra ytligaste har att erbjuda.

Här behöver vi er hjälp: vi måste hitta ett antal intressanta platser i staden som av en eller annan anledning blivit bortglömda eller förbisedda. Det kan handla om en illa planerad park som fallit i glömska och sällan passeras av någon, eller ett område som tidigare inhyst kontor eller liknande och senare övergivits. Eller fik, barer och butiker som har en väldigt stängd kundkrets och sällan besöks av någon annan än stammisarna men som fortfarande kan ha väldigt mycket intressant att erbjuda.

Så droppa förslag: promenadstråk, industriområden, favorithak. Det kan vara precis vad som helst så länge det är i stockholmsområdet.

Tack!