I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Yxman vid slottet hotar begå självmord.

Övrigt - Blandat

   

2006-09-12 19:29

Yxman vid slottet hotar begå självmord.

Jag undrar lite hur ni resonerar i detta fallet. Den här snubben har gått till attack mot två bilar med slangbella och yxa (Slangbella?!). Det lär vara trafikkaos vid det här laget eftersom de stängt av bron där han hotar att hoppa ifrån.

Jag tänker att, varför ska innerstan stanna upp och en jävla massa poliser sättas i onödigt arbete bara för att en åsna i samhället inte har vett i skallen. Jag struntar lite i hans personliga trauma när han ska ta ut den över ett helt samhälle. Ungefär som folk som hoppar framför tåg och begår självmord.

Jag kan inte förstå varför man inte bara neutraliserar honom, två skott i benen med gummikulor så ligger han där. Eller i värsta fall göra ett aktivt försök och väljer han då att hoppa så får han väl göra det så får dom göra sitt bästa att rädda honom. Men VARFÖR ska en hel poliskår sättas in och förhandla med en uppenbarligen helt psykad person?

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/st ..

http://www.LQP.se - The Portal To Self (ehm, myself, that is)