I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

ner till spanien och börja jobba

Övrigt - Blandat

   

2006-09-11 11:23

ner till spanien och börja jobba

ska flytta till spanien nu 10e oktober och vill veta hur det är med arbetsmarknaden där nere om det äär lätt och få tag i jobb även fast man inte e spansktalande men klarar av engelskan utan nåra större problem. Vad man ska tänka på när man söker och vilket sätt som är enklast att söka på.

Tänkte åka ner dit och bo hos en kompis. åker bara ner med 2000 i fickpengar och hoppas få ett jobb på e1-2 veckor. blir försedd med mat och sängrum osv

orten jag ska bo på är torrevieja ska ta reda på lite mer om stället innan jag åkte ner, tänkte jag så rekommendationer osv skulle uppskattas. och även om nån visste om det finns nått ställe där dem behöver en svensk/engelsktalande kille i närheten.


Någon som har erfarenheter av liknande upplevelser som kan tala om hur det gått för dem.Bara för att du är paranoid, ska du inte tro att de inte är efter dig