I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Spökhotellet i Aiya Napa

Övrigt - Blandat

   

2006-08-30 13:26

Spökhotellet i Aiya Napa

Jag kom hem från den trevliga semester orter aiya napa på cypern för några veckor sedan och måste berätta om spökhotellet.

Spökhotellet ligger väldigt nära den kända stranden Nissy beach (nisses strand).

Vi satt alla på terassen och tog en öl alternativ ett glas vitt när någon av dom som bor där (besökte vänner som säsongsarbetar där) börjar berätta om spökhotellet, hotellet stängde 2002 enligt berättaren och det berodde på att ryska maffian hade tvättat pengar där, nu stod hotellet således helt öde, alltså ett stort jävla hotell helt öde.
Berättaren sa att man kunde gå in i hotellet och att allt fanns kvar, rummen var möblerade, receptionen fanns kvar, köket hade sina kastruller och kylar.
Så vi beslutar oss (klockan var väl runt midnatt) för att bege oss mot hotellet för att ta oss en titt, men innan svänger vi förbi supermarketen för att köpa ficklampor. Väl vid hotellet bangar halva truppen "ska vi verkligen gå in där, det kan ju bo någon där osv", men vi tappra (i själva verket rädda) självar beslutar oss för att gå in.
Vi känner på glasdörren vid poolen och ja den är öppen, den leder oss in i en salong och till våran stora förvåning så ser vi en människa sitta där, ett litet skrik senare inser vi att det är en docka (extremt lik en människa), sedan snokar vi runt....så jävla coolt eftersom allt finns kvar (spelmaskiner allt möjligt), kommer in i receptionen, ett till skrik...där sitter en till jävla docka i receptionen!

Går runt i bygget och kollar igenom alla våningarna, går in rummen och tittar, men till slut så inser vi att detta kanske inte är någon plats som är så bra att bli ertappad av cypriotiskpolis, så vi sticker hemmåt.

Men det var en grym upplevelse, och dom där dockorna skrämda en så inihelvete.

Någon som hört talas om detta hotell?, nån som kanske tom varit inne och kikat.

Gillar du att tippa/oddsa. Då ska du bli medlem på WWW.BETFAIR.COM, marknadens bästa odds. Använd värvaenvänkod 4Q6PXVU6T SÅ FÅR DU ca250KR!!!! (när du placerat några bets)