I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

felet med poliser

Övrigt - Blandat

   

2006-08-11 02:33

felet med poliser

hur många gånger, ar man inte fått höra/upplevt/sett poliser/väktarpersonal som har gjort tjänstefel?
vad beror detta på? många säger, "det beror på att de vill ta ut sina aggressioner" många säger "för att de blir provocerade" folk säger ditten och datten... vet ni vad jag säger?

"det är oproffesionella snutjävlar som inte har fått rätt yrkesutbildning"

vi checkar händelsen under göteborgskravaller polisen sköt en kille.. varför? för han kände sig hotad, jo visst, men han hade en sköld? en batong? han hade inte behövt använda sitt sjutvapen, men endå gjorde han det, varför?
vi tar den här andra killen som blev ihjälsjuten av en polis för ett rätt bra tag sen nu.. varför?
JO.. för båda dessa greps av panik, och varför greps de av panik? JO för han var inte tillräckligt utbildad. de klarade inte av att ta hand om situationen på det sättet en sådan situation sak tas hand om efterssom, de inte blivit tillräckligt tränade att hålla huvdet kallt, att kunna ta beslut snabbt och handla rätt..

om polisen i göteborg hade varit stenhårt utbildad, och van vid sådana situationer, hade han löst det utan problem..
om polisen som sköt ihjäl killen med kniv hade varit stenhårt utbildad, hade han också klarat av det problemet utan sin jävla pistol..

samma sak med dessa snutar som till exempel slår folk de tar fast, behandlar dem illa osv.. det är för att de är oproffesionella.. visst de har den här standard polisutbildningen, som uppenbarligen inte är tillräcklig för att poliserna efteråt ska kunna ta fast bovar utan felsteg såsom misshandel osv

så om vi i stället hade utbildat polisen till en stark, smidig person, som var snabb som fan.. som var iskall i alla situationer.. och som inte blir arg och börjar slå misstänkta bara för att de blir dissade, som inte sjuter bara för att de grips av panik eller tar i extra mkt ,när han/hon tar fast folk, bara för han/hon kan.

DÅ... DÅ hade jag tyckt bättre om polisen, efterssom då gör de sitt jobb, efterssom de är proffesionella, och inte halvsunkiga personer som grips av panik i situationer, då en polis om nån skulle hålla huvudet kallt.

www.enrichopic.spreadshirt.se

YOU wont be disapointed.