I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Detta tjat om fildeling...

Övrigt - Blandat

   

2006-06-04 13:33

Detta tjat om fildeling...

... Är så jäkla löjligt.

Media går ut och påstår att det är ett "krig". Dem som är insatta i att tanka hem saker blir bara seriösare när media får upp ögonen på dem och påstår att det är ett krig. dem tycker att det blir bara tufft då.


Det här s.k "kriget" handlar om att medelklass/högklassarna är för snåla att spara och lägga ut pengar till någon form av konstverk. För musik, film och etc det är konst. Det är olika former som folk har skapat, för att uttrycka sina känslor. Vissa har det som jobb och har inget annat jobb för utsidan. Dessa artister lever på sin musik och är lika "fattig" som du eller jag är.

Vad är det som är så svårt att förstå att man inte får ladda hem saker? Ska man gå ut och råna varanda butik nuförtiden för att man vill ha det gratis?

"Men det är den nya digitala världen" - Har man fått höra, men nej... Det är en den nya snåla världen.

Hur många av er här har riktigt kämpat för att skriva en låt eller producera musik till en låt? Hur många har skapat ett album? Hur många har letat efter skivbolag som ska signera er? Vet ni hur mycket tid detta tar? Vet ni hur mycket folk ger upp sina liv för att göra en låt?

Det är inte bara sätta sig och skriva.

Visst internet är ett skit bra ställe att få publik. Men när artisterna i själva verket inte vill att det ska laddas ner så är det bara så. Det hade varit en annnan sak om artister (som många gör här på whoa) lägger upp för en gratis mp3:a.


Thepiratebay.org fick smaka av samma medicin nu. Och det har man märkt.

Nu är dem sura på polisen, regeringen, hollywood och antipiratbyrån för dem gjorde så att dem tog deras saker. Det dem lever för.

Nu är dem skitarga och ska ta ner sidor för att visa att dem ska man inte leka med.

Ser ni inte likheten? Äntligen fick dessa snåla ungar smaka på en och samma medicin för att dem inte har någon som helst aning vad MUSIK är.