I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Hur hanterar du abstinens?

Övrigt - Blandat

   

2006-05-28 14:24

Hur hanterar du abstinens?

Abstinens från droger that is (eller har du upplevt abstinens från annat så berätta gärna hur du hanterade det). Man vet ju att det visserligen går över, och att det bara är att hålla ut.. men finns det verkligen inget man kan göra för att underlätta? Någon som sitter inne på något tips/trix?

Har prövat med långa promenader, röka tonvis med cigg, ta en dusch, dricka alkohol.. inget hjälper förutom att ta mer droger eller läkemedel vilket säger sig självt att det inte är en bra lösning.

Och hur länge måste man stå ut med dessa abstinensattacker.. då man skakar, sliter ut sitt hår, gråter, trycker naglarna i sig själv, klättrar på väggar.. förföljer det en hela livet eller? Jag har nämligen varit ren ett bra tag och har mått mycket bättre på senaste, men plötsligt kom det.. det där suget efter att fullkomligt pajja sig själv, att vilja vara så hög att man knappt vet vad man heter. Varför är det så jävla skönt att vara självdestruktiv samtidigt som man faktiskt vill bort från det? Man känner sig så kluven.

Känner du igen dig? Hur gör du?

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.