I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Bling47: Wajeed PPP Rogiers & Tiombe Bäst 2005?

Övrig musik - Soul & RnB

   

2006-01-08 16:47

Bling47: Wajeed PPP Rogiers & Tiombe Bäst 2005?

Hela Bling47-familjen har fått alldeles för lite uppmärksamhet (www.bling47.com). Släppte en hel hög fantastiska album och tolvor under 2005:

* Platinum Pied Pipers - PPP
Helt fantastiskt album med bla. dansgolvsrökarna "Fever" och "Stay with me" följdes upp med en av de sjukaste, svettigaste jamet någonsin på Lydmar. Hur kan något annat slå det?

Missa inte heller de helt galet bra spåren "Open your eyes" (bla på Detroit Soul samlingen) och "Riding high".

* Rogiers - Mini album (http://www.myspace.com/rogiers www.www.fibbymusic.net)
Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör att hans debut har fastnat i min CD-spelare. För att han blandar Dweles harmonier med Wajeeds funkiga beats kanske?

* Wajeed - BPM Instrumentals
* Wajeed remixes
Wajeed har gjort så otroligt många feta remixer under 2005. Lyssna även på Tron på instrumentalsskivan. Den jobbade han tydligen i över 3 månader på. Sjukt många lager om man lyssnar ordentligt... :-)

* Tiombe Lockhart - Bootleg #1
* Tiombe Lockhart - My name is...
Två album under 2005. Som vi hade velat att Erykah Badu kunde ha låtit om hon kunde stoppat undan sina divafasoner. http://www.tiombelockhart.com/

* Wajeed's 555-soul mixtape
Enbart Wajeeds hemliga re-edit av marvin gaye gör det värt att gräva i backarna efter...

* Invincible är egentligen den enda i Bling47-familjen jag inte fastnat för även om hon var bra på Lydmar. Någon annan åsikt?

´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸. ><((((º>
www.beatheartsblog.com