I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

MTV är (som vanligt) puckade: "best act ever"?

Övrig musik - Rock, pop & annat

   

2008-11-04 20:11

MTV är (som vanligt) puckade: "best act ever"?

Vad är meningen med priset?
De nominerade är Britney Spears, Christina Aguilera, Green Day, Rick Astley, Tokio Hotel och U2.
Högst två av dem kan vara "ironiska" (Britney p.g.a. sitt kaosliv och Rick p.g.a. rickrolling) och högst två av dem kan vara seriösa (Green Day och U2 som harvat på i ett par decennier nu).

Aguilera - visst, hon har varit med ett tag och sålt ett gäng skivor, men har ingen chans p.g.a. att hon konkurrerar med Spears (som ju har trumfen med fler fans, fler sålda skivor och sin skandalkarriär).
Tokio Hotel? Men snälla, grabbarna har släppt två plattor (ja, med re-releases på engelska) och får knappt köpa öl själva. Har knappast den fanbase, eller diskografi som krävs för att ens diskuteras i best ever-sammanhang.

De som möjligtvis skulle vara "värdiga vinnare" (åtminstone bland de nominerade) är Rick Astley och U2, p.g.a. skämt-röstande resp. tack för lång och trogen (nåja, de har ju svängt ganska radikalt i både texter och musik) tjänst.

När ska MTV sluta försöka vara "nere med ungarna"? Kanalen känns mer och med som den där läskige 50-åringen i grannskapet som klär sig i förra årets ungdomsmode, drar skämt från 80-talet och vill bjuda Tokio Hotel-fansen på fulgrogg...
Självklart lär de ju ha kategorin nästa år också.

10-4, over...

"Not so funny now, funny man..." - Å, jo, totally worth it! ;)
Mabande In The Park - once in a lifetime, baby
Thugz 4 hugZ - kärlek istället för gangsterpropaganda