I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Mattias Alkberg BD dissar grammisnominering.

Övrig musik - Rock, pop & annat

   

2004-12-20 13:24

Mattias Alkberg BD dissar grammisnominering.

Mattias Alkberg, känd från bear quartet, blev nyligen i all sin hype nominerad till en grammis. Det var något han inte alls ville kännas vid. Istället kommenterade han sin nominering såhär:

”I den musik vi gör finns ingenting som säger att vi skulle vilja ha med den imperialistiska industri som Grammisgalan representerar att göra. Vi är om något en reaktion mot den kultursynen, den som behandlar musik som en handelsvara, och artister och musikälskare som lallande idioter.
Vi förstår att vi är nominerade för att skänka något slags alibi till den här galan. Glöm det. Vi är inte intresserade. /.../ Vi avböjer den här nomineringen. Ni kan behålla er skit för er själva.”



Klockrent sagt, eller vad säger ni?

"Nazisterna hade kontakt med aliens under andra världskriget och fick tillgång till galen teknik, tefatt fanns även då. Tyskland var ju världens framgångsrikaste land på den tiden. Efter kriget bytte tyska forskarna sida och anställdes av USA. Business as usual!" - Dirty-Dave P25