I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2008-12-14 12:56

Reggae Galore #24

Galore again!

www.reggaegalore.se


Mycket av allt. Så skulle man kunna sammanfatta detta sista Galore-nummer för 2008. Vi har sagt det förut, och nu har vi anledning att säga det en gång till - det här är det tjockaste numret hittils.

Capleton var här och journalisterna stod inte precis i kö för att förhöra honom. Inte så konstigt förstås eftersom ett TV-program fyllt av icke-artister kallat Idol genomgick sin spännande slutfas just då. Reggae Galore gjorde inte en utan två intervjuer med Capleton för att jämna ut det hela.

En annan som varit här på sistone är Dennis Bovell. Han förgyllde LionDub’s releaesefest i Gävle nyligen och Johan Röstlund intervjuade honom. Därtill kan vi, så här en dryg vecka innan Kalle Anka, bjuda på intervjuer med Joakim Kalcidis, MIR crew, Viktorious The Dreadbot, Meditative Sounds och några till samt recensioner av Ital Skurk, Iya Karna, LionDub, Joseph Beckford och en hel hög med singlar från Deadly Dragon Sound. Dessutom…

…Galore Awards!
Sverige har fått sitt första reggaepris. Medan Sveriges Radio, Grammisjuryn och svenska folket kastar statyer och plaketter på Per Gessle och Glasvegas hyllar vi dem som gjort det bästa inom reggae och dancehall under 2008. Läs mer HÄR! Och glöm inte bort att rösta innan lördagen den 17:e januari.

Nu tar vi det lite lugnt ett tag och återkommer i februari!