I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2008-10-05 13:36

Reggae Galore #22

Carnival Galore!

www.reggaegalore.se


Hösten är här och det är dags att minnas sommaren. I detta nummer av Galore bjuds vi en tillbakablick till Notting Hill Carnival av Peter Johansson och ett möte med Uppsalasonen Junior Natural på ett regnigt backstageområde i Uppsala.

För fiolerna står Soca Revolution när vi nu släpper vårt andra mixtape: Reggae Galore Presents Drunk & Dirty, Notting Hill Carnival Mix by Soca Revolution. För de som inte är bekanta med soca är detta den perfekta introduktionen och för er som inte är bekanta med Soca Revolution har vi också haft en pratstund med DJ Baccha.

Dessutom har vi träffat Trinity Soundsystem som är aktuella i dubbel bemärkelse. För några veckor blev de tvåa i Spanish Clash i Valencia, och om ett par veckor representerar de Sverige i Riddim Clash. I detta nummer berättar de om fuffens i spanien och förberedelser inför nästa clash.

Ni bjuds också ett par recensioner, en pratstund med Ante i femårsjubilerande Rough Lynx Sound, intervju med filmregissören Bengt Andersson och en artikel om arvet efter Tenor Saw.

Mycket nöje!