I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Reggae Galore strikes back!

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   

2008-08-04 13:11

Reggae Galore strikes back!

Reggae Galore # 20
Ina new stylee!

www.reggaegalore.se


Ibland blir det inte som man har tänkt, men det kan bli bra ändå! När vi släppte # 19 av Galore trodde vi att allt var fridens och fröjdens precis som vanligt. Dock började det spöka bland ettorna och nollorna och snart var hela sidan osynlig och vi ägnade några veckor åt att klia oss i huvudet. Nu har vi kliat färdigt och tack vare teknikens under fick vi en spark i ändan som gjorde att den nya designen som har funnits i våra baktankar ett tag plötsligt blev verklighet.

Vi hoppas att ni ursäktar dröjsmålet när ni ger er i kast med detta nya (samt alla gamla) nummer av sveriges första, största och bästa reggae-magasin. På ytan ser det uppenbarligen ganska annorlunda ut, men innehållet är detsamma - välskrivet och intressant kring allt och alla som har med musiken i våra hjärtan att göra.

I detta nummer kan man ladda upp inför Uppsala Reggae Festival med två recensioner (som egentligen är fyra recensioner), en intervju med solo-aktuella Syster Sol samt ett bildreportage från Öland Roots. I kommande nummer tänker vi skriva mer om denna trevliga festival, men tills dess får ni hålla till godo med lite bilder.

De som har huvudet på skaft kanske minns att vi rullade igång ett tävling tillsammans med All Good Clothing i senaste numret. Den borde egentligen vara över vid det här laget, men eftersom sidan varit tämligen svårtillgänglig så har vi valt att förlänga tävlingen till nästa nummer. Svara på frågorna här till höger och ha chans att vinna en finfin och fullkomligt ekologisk t-shirt från All Good Clothing!

That's it folks!