I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2008-03-07 18:43

Reggae Galore

Reggae Galore #14

Run fi Galore!

www.reggaegalore.se

Det fanns en tid då man förväntades svara i telefon med efternamn samt telefonnummer. Det var långt innan nummerpresentatören och mobiltelefonerna gjorde entré och idag är det ganska meningslöst att ens säga sitt namn när man svarar. Dessutom vet man inte längre var den man talar med befinner sig. Pelle från Karlskrona kan mycket väl befinna sig i Ocho Rios när man ringer och därför har en ny standardfras dykt upp i vårt telefonvokabulär - Var är du?

Detta har Reggae Galore tagit fasta på, och i intervju-serien “Var är du” kontaktar Henrik Lindroth olika svenska reggaeprofiler och frågar vart de är, vad de gör och så vidare. Först ut i denna serie är mannen bakom Uppsala Reggae Festival, Yared Tekeste.

Var Gentleman och Bobby Kray befinner sig med sina mobiltelefoner just nu har vi inte så bra koll på, men vi vet att intervjuer med de båda finns med i detta numret av Galore. Detsamma gäller för Diegojah och sounden som ställer upp i Westcoast Soundclash på skärtorsdagen.

Som om denna orgie i intervjuer inte är nog levererar Gillis Bengtsson ytterligare en krönika, den här gången med ett mycket stort perspektiv på musik, naturtillgångar och fildelning. Dessutom har vi recenserat Ras Crickets nya nät-album.

Håll till godo!

Redaktör: Björn “Color Blind” Johansson
AD: Finn “The Giant” Stillerud

Övriga medarbetare:
Isac Nordgren (text)
Kristian Lönner (text och foto)
Lotta Andersson (foto)
Joakim Kalcidis (text och illustrationer)
Maria Odeh (illustrationer)
Pål Nylander (text)
Johan Rönnblom (text)
Susanne Cermenius (text)
Mattias Lager (text)
Kalle Assbring (foto)
Oskar Kullander (text)
Kristoffer Skoglund (text)
Niklas Svensson (text)
Gabriel Hirsch (text)
Markus Schachtschabel (text)
Peter Johansson (text och foto)
Henrik Lindroth (text)
Jonathan Reuterwall (text)
Gillis Bengtsson (text)
Marcus Rydling (foto)
Kalle Björk (text)