I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Driz and The Alarms, ny singel + video

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   

2007-12-13 08:56

Driz and The Alarms, ny singel + video

Det är lätt att tro att Mat-Tina är den enda i Helsingborg som vet hur man blandar goda ingredienser. Men genom att sno medlemmar från grupper som Kung Kodum, Bröder Glöder, The Almighty Bobby Knajhts och Kuriosa kan man säga att Driz and The Alarms huvudman Kristoffer Granath plockat russinen ur kakan som varit nordvästra Skånes reggaescen och nu står med alla de ingredienser som behövs för att baka den mest intressanta reggaetårtan i Sverige just nu. En tårta som marinerats i en källare situerad i Helsingborgs smutsigaste gränd och gräddats via den hetta som den eld de frambringar live ger. Lägg därtill en kryddning av dancehall, disco, ska, hiphop, soul och funk och dekorera tårtan genom att skriva reggaeclash med glasyren och den är redo att serveras.

Driz and The Alarms är den svenska reggaens andra vågens andra våg. Med första singeln ”Bam Bam Bam” inleds korståget som leder till releasen av deras självbetitlade album som släpps den 27/2, 2008. Missa inte heller att kolla in videon till singeln som är producerad av Nic Schröder (Hata Göteborg, Hej Hej Sommar) som bjuder på bland annat en fight med en ande i en Haitisk bar på 50-talet och en Papa Legba sminkad sångare.

Kolla in videon och ladda ner singeln på http://i-ration.se
eller på YouTube: http://youtube.com/watch?v=ee_3l9mTWHg

Boss Sounds - Reggae Scorcher.