I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Kultiration is alive.

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   

2006-09-26 06:54

Kultiration is alive.

Vänner.

Den 1/9 - 2006 bjöd det skånska reggaeorienterade skivbolaget I-Ration Records upp till "Dans, svett och dårar" på Musikens Hus i Göteborg med anledning av bolagets 3-årsfirande. Dörrarna stängdes 30 minuter efter de öppnat och det var ett utsålt och till bredden fyllt Musikens Hus som fick uppleva samtliga av bolagets akter; Kultiration, Kung Kodum, Dubadown och Bröder Glöder, som alla levererade varsin grym konsert inför en publik som var fullständigt galen och som älskade varenda sekund.

Från den kvällen släpps nu Kultirations konsert, en inspelning som andas av svetten, spontaniteten och glädjen som fanns i huset under kvällen. Detta var bandets första spelning i hemstaden på drygt ett år och bandet bjuder publiken på samtliga livefavoriter men också nytt, tidigare osläppt material i form av den grymma låten "Harmoni".

Inspelningen släpps endast digitalt i I-Rations mp3-shop så här i den nya eran och det dessutom endast för en spottstyver. Konserten spelades in, editerades, mixades och mastrades av Sven Jansson på Helikopter.

Direktlänk till släppet i vår mp3-shop (snippets finns):
http://www.klicktrack.com/shop/label/iration/irt303

Bilder från kvällen:
http://galleri.i-ration.se


Boss Sounds - Reggae Scorcher.