I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Kultiration - Ur Jord, Ny singel.

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   

2005-02-14 00:08

Kultiration - Ur Jord, Ny singel.

Vänner!

Andra singeln ut från Kultirations debutalbum "Om Gaia" är första spåret "Ur Jord", den första låt som bandet skrev och som bygger på en dikt av Marcus Berg, sångare och frontfigur i bandet.

Låten är en skönt jazzig reggaelåt som är målande för Kultirations unika hybrid av reggae, jazz och folkmusik. Med på singeln finns också en dubversion av låten. Dubben är inspelad lika delar i Sverige och Indien och är producerad av Martin Kristensson på Height Mansion. På "Ur Dub" sjunger artisten Dolma och sången är inspelad på TIPA (Tibetan Institute of Performing Arts), Dharamsala,Indien. "Ur Jord" på singeln är klippt till en radio edit, fulla versionen finns med på albumet.

Båda låtarna släpps gratis på I-Ration Records hemsida på Alla Hjärtans Dag, den 14/2, som en liten kärleksgåva från bandet. Bandet tror på att dela med sig av sin musik och detta är den andra låten bandet bjuder på, men om ni gillar det så får ni gärna köpa albumet eller en Kultiration T-Shirt i Shoppen för att stödja bandet.


Ladda ner, lyssna och njut på I-Ration Records hemsida:

http://i-ration.se

Boss Sounds - Reggae Scorcher.