I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

R.I.P Soundkilla Club (STHLM)

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   

2004-10-27 21:13

R.I.P Soundkilla Club (STHLM)

Som många vet har Soundkilla Club hållit igång som en ytterligare alternativ klubb till nattlivet i Sveriges huvudstad sedan sommaren 2004. Enligt ägarens utsago skall lokalen säljas och då erbjuder vi alla en sista chans den 30e Okt att åtnjuta av vad som kallats för riktig reggae klubb. Vi vill passa på att tacka alla som supportat oss genom den den relativt korta tiden genom att besöka oss varje lördag, alla som dansat järnet, delat med sig förslag om förbättringar, till den tjejen som vann Soundkilla Dancehall Queen Contest och dom bittert har tagit sin tid med att hatat oss och vad vi gör för vår kära publik.

Ni som aldrig satte er fot på Soundkilla är kärt välkomna nu på Lördag den 30e till Källaren Diana 2-6 i Gamla Stan. Vi öppnar portarna kl 22 och öser på med bass och trummor till 3. Leg 20, stenhårt. Eventuell press och nöjesliv branch folk majlar [email protected] för gästlista.

Mikey Dodd, Ashman och Izzy B tackar för sig för tillfället.

Ps. Det är inte över ännu, bara för Källaren Diana!

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.