I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

27/10 Premiär för Klubb OUCH! ? Live: GATO PRETO ? @ Södra Teatern

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2012-10-25 01:04

27/10 Premiär för Klubb OUCH! ? Live: GATO PRETO ? @ Södra Teatern



I samarbete med "Outernational" är det nu PREMIÄR för nya klubben OUCH! (Den första Tropical Bass klubben i Stockholm). Vi sparkar igång vår premiär med en av nutidens vildaste och grymmaste liveakter, vi presenterar stolt GATO PRETO!

- LIVE - GATO PRETO
- DJ:s - PANIK DISCO & CHACKABUCKO!
- MUSIK - Tropical Bass / Moombahton / Carnival / Global Bass / Bass
- INTRÄDE - Gratis innan kl 21 - därefter 60 kr

- TEMA HALLOWEENTROPICAL - Inför vår premiär vill vi skapa något extra så ta på er era vildaste outfits inför kvällen. Bäst klädda individ vinner en signerad skiva av GATO PRETO & gästlista plus 1 för nästa omgång av OUCH!.

GATO PRETO

Duetten Gata Misteriosa & Lee Bass blandar stilar som Moombahton, Tropical Bass, Kuduro, Carnival tillsammans med Afrikanska rytmer som får er att vilja dansa tills ni stupar. Det är högt tempo, svettigt och fullt med glädje!

http://www.facebook.com/GatoPretoMusic

CHACKABUCKO!

Från början var det Roots Reggae men med tiden transformerades ljudbilden till Dancehall & House som sedan ledde till Bmore, Bailefunk & Kuduro men är kanske mest känd för att leverera den grymmaste Cumbian på Södra Teatern - Chackabucko!



PANIK DISCO

Stockholms leverantörer av Tropical Bass ger er inget annat än högt tempo och tunga basgångar. Här ska dansas!

http://www.facebook.com/panikdisco



Namn: Premiär för Klubb OUCH! Live: GATO PRETO

Plats: Södra Teatern

Datum/Tid: 2012-10-27 21.00-02.00

Ålder: 20

Kostnad: 60

Mer info:
http://www.sodrateatern.com/sv/Program-och-biljetter/Evenemang/Club-Outernational/Club-Outernational--club-XX-Gato-Preto