I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

7/4 SoulMates & Analogue pres. GoodVibes - Danny Krivit (NYC) @ Nalen

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2012-03-27 14:57

7/4 SoulMates & Analogue pres. GoodVibes - Danny Krivit (NYC) @ NalenDANNY KRIVIT (718 Sessions, Body & Soul, NYC, US)
Opening Set: GROOVENAUTS (Subsoil Recordings)
& resident DJ SAINT SEBASTIAN (SoulMates)
Harlemrummet: Resident DJ JULIAN WAREING (Music Hall) med gäst DANIEL SUN
Visuals by CURRENT/CURRENT
... Hosted by house dancers MALIN, MAGGIE & SABINA and also AARONE.

Presenteras ihop med det mousserande vinet Casa Rivas som bjuder tidiga gäster på förfriskningar och en sensuell afton inne i Harlemrummet.

Nalen, Regeringsgatan 74, 22-03, Entré 150 kr.

Lördag den 7 april gör klubbarna SoulMates, Analogue & Music Hall återigen en stor GOODVIBES-fest på Nalen. Till det stora golvet har vi bjudit in en av världens mest rutinerade Disc Jockey’s som varit en viktig del av New York’s uteliv sedan tidigt 70-tal.

Danny Krivit är en av Body & Soul’s grundare och driver även 718 Sessions, av många ansett som New Yorks bästa houseklubb. Den blev 2011 utnämnd till en av årets bästa klubbar alla kategorier utav Time Out New York.

'Back in the days' hängde han på Mancuso's mytomspunna the Loft där han blev nära vän med New York's DJ-legender. En av dem var Larry Levan som gav Danny äran att få gästa DJ-båset på the Paradise Garage.

Danny Krivit’s skivsamling på över 80 000 skivor är världsberömd och vill man nämna alla klassiska mixar och edits som t.ex. MFSB’s – ”Love Is The Message” eller de legendariska New York klubbar Krivit antingen drivit eller gästat genom åren så finns det tillräckligt material för att skriva ett par böcker.

För den här gången nöjer vi oss med att ha en fest. Kom och gör Nalen till den danssal som den är byggd till att vara!Förköpsbiljetter: http://https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=T7ZA24XFEDNZJ4P


GoodVibes facebookgrupp: http://www.facebook.com/groups/235106119906967/

Namn: SoulMates & Analogue pres. GoodVibes - Danny Krivit (NYC)

Plats: Nalen

Datum/Tid: 2012-04-07 22.00-03.00

Ålder: 20

Kostnad: 150

Mer info:

- U ain't really house, your love was never true