I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

EllDa i Kungsträdgården 11 maj 2011

Klubb & Konserter - Stockholm

   
Rappare

2011-05-11 00:03

EllDa i Kungsträdgården 11 maj 2011



Öländska-Sångerskan och låtskrivaren A´dee (Ida Olsson) har tillsammans med Ölandsrapparen och storebror Pelle Olsson gått samman in i nystartade projektet ELLDA. Med sin svängiga musik som för tankarna till tidigare artistkonstellationer som Petter o kaah har dem tillsammans med live band blivit bokade till flertalet spelningar under våren/sommaren. En 4spårig Ep kommer att släppas i början av juni för gratis nedladdning på hemsidan och den kommer även att finnas på spotify. För att fira släppet blir det realesfest i Gamla Stan i Stockholm.

EllDA är med o spelar när det firas att det är 40år sedan Almstriden i Kungsträdgården! Utöver det fantastiska live bandet har vi med oss gäster som Lovisa Birgersson, Hilda Dahlberg och Budji!
Detta kommer att bli en fantastisk afton och då EllDA är ett av flera band som spelar under kvällen så föreslår vi att ni kommer och myser tillsammans med oss!
Varmt välkomna!


Börjar vid ca kl 18, Ellda går på runt kl 21.30!

http://onstage.metro.se/artist/57417
http://www.myspace.com/akaadee
http://www.myspace.com/schmooveman

www.ellda.se