I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

THE OFFICIAL SWEDISH DANCEHALL QUEEN CONTEST+ ON STAGE: GAPPY RANKS !!

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2010-08-25 20:40

THE OFFICIAL SWEDISH DANCEHALL QUEEN CONTEST+ ON STAGE: GAPPY RANKS !!

Efter megasuccén med Mr Vegas kommer NUH LINGA XXL tillbaka för att ge stockholm ytterligare en lektion i hur äkta bashment ska se ut, låta och kännas. Mina damer och herrar, rudeboys och rudegirls, rastas and empresses, vi presenterar:

THE OFFICIAL SWEDISH DANCEHALL QUEEN CONTEST & UK LINKUP - LIVE ON STAGE: GAPPY RANKS (UK) NUH LINGA XXL

Det har käbblats om det mycket, och det har dykt upp småtävlingar här och där, men vi har bestämt oss för att en gång för alla settle the score: Vem är Sveriges riktiga dancehallqueen. Det finns inget bättre ställe att avgöra en sådan sak än på Sveriges fetaste dancehallklubb och stöttepelare för dancehallkultur - NUH LINGA XXL.

=============================================

ALLA SOM KÄNNER SIG MANADE ATT TÄVLA, ANMÄL ER TILL:
[email protected]

=============================================

Vinnaren får en resa till Italien för att representera Sverige i European Dancehall Queen 2011. Tävlingen avgörs av våra domare Fabulous från Trinity Sound och Marimba Roney, kvinnan bakom Stockholms hetaste dancehallklubb från i somras - Haffla. Självklart med stor inverkan från publiken. Så alla blivande dancehallqueens, tveka inte att anmäla er. Gör Sverige stolt!

==============================================
==============================================

Utöver våra magnifika dansare kommer även en blivande stjärna - GAPPY RANKS på besök och underhåller oss med ett exklusivt liveframträdande. De senaste åren har hans låtar spelats flitigt på reggae- och dancehallklubbar. Alla bör vid det här laget käna till "Stinkin rich", "Heaven in här eyes" eller kombinationen med Stockholms egna Million Stylez - "Life". Det kommer bli en madd show!

=================================================
Gruppen Panetoz bildades 1997 och bestod då av tre gruppmedlemmar Pa Modou, Nebeyu och Tobias. Under åren har nya medlemmar anslutit sig och nu har Panetoz uppträtt på många scener runt om Stockholm, bl.a. Kungsträdgården och Sergels torg.

Panetoz musikstil är väldigt unik och deras inspiration kommer från afrikanska rytmer. Panetoz brukar säg att ”vi är inte farliga men vi kommer att få dig att dansa tills du bryter båda dina ben”, d.v.s. stilen är hård men glad. Med Panetoz på din scen är det garanterad fest.

=================================================

Och vad vore NUH LINGA XXL utan DJ-lineupen som gör skäl för namnet "XXL" eller vad sägs om:

DJ Yangastar, DJ Patuu, DJ Flash, Cocotaxi, Al Azif, Selecta Keon, Dj Maleeq och Dj Crona

Ingen idé att sitta hemma den 16:e september, Nuh Linga tar över stan och bränner upp den bashment style. A dat wi seh!

ADMIN. 070-299 80 84 ELLER 0762-04 79 82

********************************BLESSINGS*************************