I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Mr Vegas LIVE @ Götakällare med Nuh Linga XXL 12/8

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2010-07-27 12:42

Mr Vegas LIVE @ Götakällare med Nuh Linga XXL 12/8

2008 gick MR VEGAS i pension. Han sa att han inte längre ville göra musik, utan försökte istället att eftersträva ett närmande till Gud och spendera mer tid med sina barn. Efter tio år och hit som "Heads High", "Hot Gal Today", "Sucky Ducky", "Hot Wuk" och "Tek Weh U Self" bestämde sig MR VEGAS för att ta farväl av dancehall världen.

Redan då visste vi att detta var ett stort skämt, han ville bara göra en Jay-Z och komma tillbak...a starkare och bättre än någonsin! Mycket riktigt, sedan han gick i "pension" har han hunnit både turnerat världen, gästat låtar och släppt hits som "Man A Gallis", "I Am Blessed", "Come A Road" och den odödliga duetten "Can't Stop Know" med Jovi Rockwell som låg på den superhypade Major Lazer albumet som släpptes förra året!. Detta tackar vi för.

Bäst av allt är dock att den 12:e augusti kommer MR VEGAS på besök till Stockholm och Göta Källare. Vi på Nuh Linga är väldigt stolta över att att få presentera denna danchall-legend live n direct in living colors för Stockholm stad!

Förutom Vegas har vi satt ihop en fet line-up, och den här kvällen ger verkligen skäl till namnet Nuh Linga XXL!

Som danssupport till MR VEGAS kommer vi ha Stockholms stoltheter, de legendariska MELPO & FRANCI -DoubleTrouble från SKILLZ och Enough Dance Crew.

Och vad vore Nuh Linga utan våra episka DJ'S? På stora golvet finns DJ YANGSTAR på plats, men med sig har han den legendariske DJ FLASH från veteranerna TRINITY SOUND, DJ SHIRKHAN som har satt Sydsverige på dancehall kartan med sitt sound SAFARI SOUND och det ökända klubb konceptet GULLY CREEPIN sam DJ PATUU från TWANG. Vi har även en mycket speciell gäst med oss för den här kvällen: DJ STAINEY (FIRE SOUND) kommer hela vägen från Kingston, Jamaica för att spela de senaste jamaicanska hitsen.

På andra våningen gästas vi av COCOTAXI och BOOM WAH DIS CREW. Det kommer bli en blandning av hiphop, dancheall, soca, b-more, electro och annat som får rumpor att skaka!

På tredje våningen spelas det pure afrikanska rytmer av DJ MALEEQ
och OSSY.

Sommarens fetaste line-up, utan tvekan!

Biljetter köpes på:

https://secure.zeticket.se/

Vennie, Sergelgatan 23

Soundkilla, St. eriksgatan 48 och på

Mawdos Streetwear, blekingegatan 59
T-bana skanstull
+46 (0) 707508897 Cho +46 (0) 762890530 Store +46 (0) 87508887
www.gotakallare.com

TICKETS, 250 KR (PREE SALE). DOOR. 300 KR

Semesterns sista och stösta fest blir på Göta Källare med Nuh Linga XXL och MR VEGAS. Be there or live to regret it!


Mvh. Admin.
Tele. 0702998084