I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

27/3: Tres Coronas (Col/USA) @ Kägelbanan

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2010-03-24 19:36

27/3: Tres Coronas (Col/USA) @ Kägelbanan

Lördag 27 mars, 20.00-02.00, Kägelbanan
Tres Coronas (Col/USA)
New York-baserade colombianska gruppen Tres Coronas kommer för första gången till Sverige med sin fusion av Afrolatinska rytmer och hiphop. Rapparna P.N.O och Rocca tillsammans med liveband med blås och percussion- garanterat ös!

Rapparna PNO. och Rocca från Colombia bildade bandet Tres Coronas tillsammans med Reychesta från Dominikanska republiken i början av 2001. De tre träffades i Queens, New York. I början gav de ut sin musik, sk mixtaper, själva och sålde små kvantiteter. De startade upp egna labeln ”Parcero Productions” och blev snart ett välkänt hiphopfenomen på undergroundscenen i USA och Latinamerika. När de släppte sin första fullängdare hade de redan en lojal fanbase och sålde snabbt över 10.000 kopior. Debuten följdes av en turné, flera skivsläpp, mer uppmärksamhet och idag är gruppen en av de riktigt stora på latinhiphopscenen.

Trion är numera en duo.


Dubbla dansgolv med Club Dem Bow med Dj El-Bravo (Reggaeton/Hip-Hop/Urban) och Club El Barrio med Dj Nino (Salsa/Latinmix).

Entré: 150 kr
Dörrar: 20-02.00, Show time ca 22.00
Biljetter: http://purchase.tickets.com/buy/TicketPurchase?agency=SODRATEATERN&organ_val=21761&schedule=list&event_val=TRES







Facebook: http://facebook.com/djelbravo.kingofdabeat
YouTube: @ http://youtube.com/pawlito2
Instagram: @ djelbravo