I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

30/1: Tesfa + Slimmah Sound & Jah Melodie (NL) in session

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2010-01-14 23:16

30/1: Tesfa + Slimmah Sound & Jah Melodie (NL) in session

Inför vår nästa dans har vi i Tesfa bjudit in våra vänner Slimmah Sound och Jah Melodie från Amsterdam Holland. Ni som närvarat vid tidigare danser har fått erfara hur de båda männen låter i form av dubplates som spelats under årens gång på Tesfa.

Slimmah Sound har under det senaste året på allvar etablerat sig som en av Europas flitigaste och bästa roots producenter i och med 9 st vinylsläpp bara under 2009, varav 5 st på sin egna label Roots Tribe Records. Han har under senare år varit King Shiloh's main supplier av dubs och har även kunnat höras på flertalet av Europas mest respekterade och etablerade roots sounds. Slimmah är just nu högaktuel med sitt alldeles nya skivsläpp av LP/CD:n "Roots Tribe Show: Love Jah More". Starkt rekommenderad.

Jah Melodie som gästat oss tidigare, och är en klar favorit hos Tesfa, har med sin starka och omfångsrika röst skapat sig ett respekterat namn som sångare på Europas roots scen med diverse singelsläpp genom åren. Fick nyligen höra att Jah Melodie är den artist som säljer mest på svenska online reggaebutiken Downbeat Sounds. So you know.

Tillsammans kommer de två till Stockholm för en exklusiv session med och på Tesfa Sound System, som tar med fullt sound för att skapa ännu en minnesvärd kväll tillsammans med alla er närvarande denna kväll och natt. Kom en, kom alla!

När: Lördagen den 30:e Januari
Var: Restaurang Vilda Västern (Uddvägen 7, Nacka)
Öppet: 21-03
Inträde: 120 SEK
Ålder: 18+
Hur kommer jag dit? (från Slussen ca 15 min):
Saltsjöbanan 25 till Sickla
Buss 71 till Sickla Udde
Buss 401 till Sickla industriväg


LINKS:
http://www.myspace.com/slimmahsounddubsystem
http://www.myspace.com/rootstribe
http://www.myspace.com/jahmelodie
http://www.myspace.com/baggat
http://www.myspace.com/tesfasoundsystem