I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

25/12: MEGA MUSIC BASH 2009 @ Münchenbryggeriet

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2009-11-17 03:10

25/12: MEGA MUSIC BASH 2009 @ Münchenbryggeriet



Länk till http://www.facebook.com/event.php?eid=180302828105

Ladies and Gents!
Vi inbjuder Dig och dina vänner till denna speciella event som kommer att äga rum på Münchenbryggeriet, fredagen 25 december 2009. Detta är det största eventet för i år, du vill inte missa det, nej!

LIVE: La Liga Habanera (Salsa/Timba/Son)

Även: PATO POOH (Hip-Hop), Panetoz (Dansgrupp)

Det kommer att finnas 2 olika dansgolv! med olika musikstilar - Tropical (Salsa, Bachata, Merengue, Cumbia etc), Urban (Reggaeton, Hip-Hop, Dancehall, R&B etc) DJ LINE-UP: Se affischen!

OM BANDET LA LIGA HABANERA:
La Liga Habanera spelar en typ av groovy salsa som kallas, timba! Denna typiska musikstil som har sina rötter från kubansk salsa, men med en smak av funk, reggae och hip-hop. Det är det som gör bandet till en stor blandning av olika och svängiga influenser. Gruppens medlemmar är aktiva musiker som bor i Sverige men med olika geografisk bakgrund. Kuba, Syd-Amerika, och Sverige representeras i detta projekt av modern salsa. Bandet är en 9 till tio manna orkester, som verkligen övertyga publiken om att mer är bättre än mindre. Bandet bildades 2002 i Kuba när vissa ledamöter studerar vid musikhögskola i Havanna. Då gruppen var mindre, spelade traditionell kubansk musik kallas son-montuno. Energi, värme och en otroligt skicklig grupp gör La Liga Habanera till en oförglömlig show. Rytmen och hårt komp gör att publiken skriker efter mer.

OM PATO POOH:
På kort tid har Pato Pooh gjort sig till ett namn att räkna med på den svenska hip hop scenen. Den 25 årige svensk-chilenaren från Rinkeby har med sin musikaliska talang, höga arbetsmoral och tunga liveshow etablerat sig som en av de mest lovande från den nya generationen inhemska hip hop artister.

Runt 02-03 började en då okänd Pato uppmärksammas när han vann raptävlingar i bade Stockholm och Malmö.

Redan 2004 kontrakterades den unge rapparen som låtskrivare och skrev många av låtarna till R&B-sångaren Ricky’s debutalbum “Unconditional Love” ,bl.a första singeln “She’s Royallty” som rullade i Kanal 5s reklam för TV-serien “Desperate Houseviwes”.

2006 startade Pato musikbolaget DehDin Poik Entertainment som plattform för att skriva för andra såväl som för att kicka igång den egna artistkarriären på allvar.

2008 släppte han låten “Ahbow!” genom vilken han etablerade sig i den svenska hip hopscenen.

“Ahbow!”s popularitet gjorde att Pato kunde samla såväl nykomlingar som veteraner på “Ahbow Remix 1 & 2”. Ken Ring, Infinite Mass, Mc Tim, Lazee, Fille (Ison & Fille), Juan Havana (Advance Patrol) och Sam-E (Medina) var bara några av dom som slöt upp bakom Pato och gästade på remixerna. Strax därefter följde han upp med stenhårda låten och videon “Warrior” som bl.a plockades upp av en av världens största hip hop sajter, amerikanska worldstarhiphop.com samt den första officiella singeln “On My Way” som togs upp på P3s, SR Metropols och Din Gatas spellistor.

Ken Ring imponerades av Pato Poohs liveshow och tog honom med sig som förband på sin turné under hela våren och sommaren 2009.

2009 släppte Pato Pooh även sitt street-album “The I Work Hard Chronicles” och det hårda arbetet börjar ge resultat. Nu har Pato laddat om med nya singeln “Follow Me” tillsammans med Adam Tensta och en galen Nintendo-inspirerad video signerad regissörsstjärnskottet Maceo Frost.

Pato Pooh är nu i full färd med att avsluta sitt första officiella album samt en EP tillsammans med kollegan Stor och om de senaste två åren är nån slags indikation på vart Pato är på väg kommer vi att se betydligt mer av honom inom kort.

OM PANETOZ (Dansgrupp)
Gruppen Panetoz bildades 1997 och bestod då av tre gruppmedlemmar. Det var i samband med ett framträdande på musiklektionen i högstadiet som gruppen bildades. Gruppnamnet PaNeToz är en kombination av gruppmedlemmarnas namn (Pa Modou, Nebeyu och Tobias).

Efter det fortsatte Pa Modou och Nebeyu att jobba vidare med musiken och började snart skriva egna texter och beats. Med åren har nya medlemmar anslutit och Panetoz har uppträtt på många scener runt om Stockholm, bl.a. Kungsträdgården och Sergels Torg.

2005 startade Panetoz den ideella föreningen Vägen Ut med syftet att skapa en musikstudio dit ungdomar kan komma och spela in sin musik. Detta eftersom de vet hur svårt det är att få studiotid när man är ung och inte har så mycket pengar. Härigenom har många ungdomar fått chansen att spela in demos utan kostnad samtidigt som Panetoz tagit ytterligare ett steg mot att spela in sin albumdebut.

Panetoz inspiration kommer mycket från afrikanska rytmer. Musikstilen är väldigt unik och framträdandena är långt ifrån det man är van att se när det gäller svensk hiphop. Panetoz brukar säga att ”vi är inte farliga men vi kommer att få dig att dansa tills du bryter båda dina ben”, d.v.s. stilen är hård men glad.

Inträde: 150: - (förköp) 200: - (På plats). MIN 18år + ID
BILJETTER: VENINE Sergelg.19. MULTI KULTI S:t Paulsg.3, Slussen.

Du vill inte missa denna händelse, köp din biljett i tid! Vi kommer ha öppet 22-04!
Biljetter släpps på fredag den 20 Nov!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor: [email protected]

Facebook: http://facebook.com/djelbravo.kingofdabeat
YouTube: @ http://youtube.com/pawlito2
Instagram: @ djelbravo