I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

24/7 THE GRIND med Ison & Fille, Mofo The Maverick, Eboi @ Clustret

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2009-07-10 15:47

24/7 THE GRIND med Ison & Fille, Mofo The Maverick, Eboi @ Clustret

TP Events presenterar stolt THE GRIND Summer Edition och storpremiär för sommarens största uteservering!

Fredagen den 24:e juli är det löning och återigen dags för 2009 års fetaste urbana eventserie - THE GRIND! THE GRIND är ett återkommande eventkoncept som äger rum på den sjukt fräscha festvåningen Clustret som ligger vid München Bryggeriets lokaler.

Vi laddar om med ett nytt soundsystem. Nya heta artister. Ny DJ-lineup. Ny uteservering. Utökat tillstånd från 600 personer till 1000. THE GRIND är mer än din genomsnittliga weekend-klubb. Satisfaction guaranteed!

Bakom skivspelarna står Dj Preview, resident DJ på Bedroom & Layer Cake och den där snubben som spelar på efterfester för artister som Jay-Z och P. Diddy. Vid sin sida har han Dj Crona som har spelat på varenda klubb i stan de senaste 10 åren. Men där tar det inte slut för Flatline joinar dom två och bildar en oslagbar trio - som blandar det bästa i musikgenrerna R&B, Hip Hop och Dancehall.

På scen har vi tre hypade och högaktuella artister:

ISON & FILLE (Hemmalaget) - aktuella med de nya singlarna "Jag skrattar idag" och "Ikväll är vi kungar". Ison & Fille har överöst oss med hits under hela 2000-talet. Duon gör nu en exklusiv spelning på The Grind, missa inte!

MOFO THE MAVERICK (Universal) - kontroversiell soloartist och Kartellenmedlem. Mofo arbetar för närvarande på det nya albumet som släpps via Universal och är högaktuell med singeln "What They Want". Missa inte kronprinsen av Göteborg!

EBOI (RMH ent.) - aktuell med nya singeln "Area Turns Red 09" och streetsingeln "Hustler". Mannen som turnerar land och rike runt med Adam Tensta gör en exklusiv Stockholm spelning på The Grind.


***************************************************************************
Ett begränsat antal förköpsbiljetter (120 SEK) säljes på NYA Recognize i Skanstull (Ölandsgatan 50) från och med fredagen den 17:e juli. Du kan även betala vid dörren (150 SEK). Bjud in dina vänner till detta event så att de inte missar THE GRIND SUMMER EDITION!
***************************************************************************

Alltså.

När: Fredag, 24:e juli, 21:00-03:00
Var: Clustret, Söder Mälarstrand 25. (Vid München Bryggeriet, T-bana Mariatorget)
DJs: Preview, Dj Crona, Flatline
Artister: Ison & Fille, Mofo The Maverick, Eboi
Förköp: 120 kr (Nya Recognize, Ölandsgatan 50)
Eftersläpp: 150 kr

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.