I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

26/6 All Out Dubstep -summer edition- @ Fasching

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2009-06-12 17:19

26/6 All Out Dubstep -summer edition- @ Fasching


All Out Dubstep "summer editon "
Vi är glada att kunna bekräfta att vi kommer ta över anrika Fasching varannan fredag under hela juli/aug. Den andra fredagen kommer våran systerklubb Traffic ta över så det kommer med andra ord bli bastung musik varje fredag på Fasching hela sommaren! Kan det bli bättre?! Jo faktiskt. Vi kommer dra in eget ljud från Solid Sound, feta gäster är bokade och peppen är total. Sommaren tyngsta klubb är här!

MISSA INTE SMYG PREMIÄREN 26/6!!

ALL OUT DUBSTEP every other friday @ FASCHING

26/6 RESIDENT NIGHT
" Irk, Gena, L-wiz, Trickykid & MC Sandor har rest land och rike runt och predikat basbudskapet i snart två år. Senast kom de hem från en tre veckors lång USA turné då de spelade på klubbar längs hela västkusten. Nu är de tillbaka i Sverige och grymt sugna på att spela den där senaste skiten"

10/7 FURIOUZ
" Mannen som givit UK-GARAGE ett ansikte i Sverige. Men sin veckoshow på sub.fm håller han fanan högt och visar var skåpet ska stå. Men en selection av det allra senaste dubsen från både kända och okända artister så får han alltid ett dansgolv i gungning. "

31/7 THE OTHERS (UK)
"Signade på legendariska labeln Dubpolice har The Others gjort sig ett namn att räkna med bland de tyngsta dubstep producenterna i UK. Deras upfront dubstep är säkert kort på dansgolvet. Ni som var där den senaste gången de var hos oss vet vad vi pratar om! "


Residents: Gena, Irk, L-Wiz, Trickykid & MC Sandor.

@ FASCHING, kungsgatan 63, 20years, 100sek, 00.00-04.00


Länk till http://www.alloutdubstep.com
Länk till http://www.myspace.com/alloutdubstep

www.ff-dvd.com / www.clubtraffic.org
www.myspace.com/clubtraffic / www.myspace.com/alloutdubstep
www.myspace.com/stucklife / www.stucklife.com