I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

27/3 THE GRIND med Pato Pooh, Stor, Mohammed Ali, Ricky etc @ Clustret

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2009-03-16 16:52

27/3 THE GRIND med Pato Pooh, Stor, Mohammed Ali, Ricky etc @ Clustret

TP Events presenterar stolt THE GRIND pt. II och den officiella lanseringsfesten för Sveriges största urban community ThePage.se!

Fredagen den 27:e mars är det återigen dags för månadens absolut fetaste urbanevent - THE GRIND! THE GRIND är ett återkommande eventkoncept som äger rum på den sjukt fräscha festvåningen Clustret (klicka på länken för rundvandring Länk till http://www.clustret.se/rundvandring/ ) som ligger vid München Bryggeriets lokaler.

Vi laddar om med ett nytt soundsystem och utlovar, här och nu, ett fett ljud som blåser skallen av samtliga 600 gäster denna afton. THE GRIND är mer än din genomsnittliga weekend-klubb. Satisfaction guaranteed!

Bakom skivspelarna står Preview, resident DJ på klubbar som Bedroom & Layer Cake och den där snubben som spelar på efterfester för artister som Jay-Z, P. Diddy och Busta Rhymes. Vid sin sida har han ingen annan än Dj Rooftop, officiell dj för Adam Tensta och RMH ent. Men där tar det inte slut för "the captain of the party" mer känd som Dj Quality joinar dom två och bildar en oslagbar trio - som blandar det bästa i musikgenrerna R&B, Hip Hop och Dancehall. It's a wrap!

På scen har vi fyra superhypade, högaktuella artister som spås en lysande framtid inom den urbana musikindustrin i Sverige och utomlands:


STOR - aktuell med nytt mixtape och Kingsize Magazine-cover, och betraktad av många som nästa person att blowa upp...
Stockholmsnatt feat. Adam Tensta & Danjah - Länk till http://www.youtube.com/watch?v=lghnSOxdCys


PATO POOH & RICKY - aktuell med en splitterny singel och video som gästas av Stockholms R&B-prins Ricky och Fantabolous-signade Lazee...
On My Way feat. Lazee & Ricky - Länk till http://www.youtube.com/watch?v=5iqTnlAeUes


MOHAMMED ALI - aktuella med den kritikerrosade plattan "Processen" som enligt bröderna Salazar är det bästa svenska Hip Hop-släppet på 10 år...
Porten feat. Nano - Länk till http://www.youtube.com/watch?v=QC06r88mouo


****************************************************************************
Ett begränsat antal förköpsbiljetter (150 SEK) säljes på Recognize i Skrapan (Götgatan 78) från och med fredagen den 20:e mars. Du kan även betala vid dörren om ditt namn står med på listan. Notera att THE GRIND inte är öppet för allmänheten så du måste skicka in för- och efternamn på varje person i ditt sällskap till [email protected], alternativt köpa förköpsbiljett...
****************************************************************************

Alltså.

När: Fredag, 27:e mars, 21:00-03:00
Var: Clustret, Söder Mälarstrand 25. (Vid München Bryggeriet, T-bana Mariatorget)
DJs: Preview, Rooftop, Dj Quality
Artister: Stor, Mohammed Ali, Pato Pooh, Ricky
Förköp: 150 kr (Recognize i Skrapan)


Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.