I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Boogie Nights! Lör 24 Jan Bromasalen Alvik!

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2009-01-21 02:39

Boogie Nights! Lör 24 Jan Bromasalen Alvik!

På lördag är det dags för Boogie Nights. Förutom Jenney så kommer även Salif och AJ the Griot stå på scen för att köra några låtar. Salif har som förste svenske rapartist blivit signad på ett amerikanskt bolag, Konvict som drivs av Akon. Salif kommer att släppa ett fullängdsalbum under våren som kommer promotas stort i USA. Det är kul att Salif och hans kollega AJ kommer förbi Boogie Nights! Under kvällen blir det annars mycket soca, african uptempo och dancehall. Man kommer även kunna köpa mat på plats och alkohol till något lägre priser än i stan.

Vi släpper in 200 personer och det verkar som intresset för att komma överstiger 200 personer. För att vara garanterad att komma in är det bra om man mailar sitt namn och namn på sällskap till [email protected].

Boogie Nights kommer att hållas i Alviks Medborgarhus som ligger på Alviks Torg. Gå ut tunnelbaneutgången som ligger längst fram om man kommer från T Centralen. Sen tar man bara vänster och går några meter så ligger Alviks Torg på vänster sida. Restid från T Centralen är 13 minuter.

Välkomna!


DjMaleeq & Prince P

Länk till http://one-exit.com/boggie/


Facebook Event:
http://www.facebook.com/profile.php?id=671541721&ref=name#/event.php?eid=48306735862&ref=mf