I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

10/2: Dead Prez @ Kägelbanan

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2009-01-09 11:52

10/2: Dead Prez @ Kägelbanan

Mer här


Pressmeddelande nyss:
Dead Prez till Stockholm!
Duon Sticman och M-1 som utgör Dead Prez träffades under universitetstiden i Florida år 1990. De märkte snabbt att de hade gemensamma intressen och förenade sin kärlek till musik och liknande politiska ideologi i hiphopen. De har idag varit aktiva inom hiphopscenen sedan början av 90-talet, men debutalbumet släpptes inte förrän 2000. Två fullängdare, två mixtapes och varsin soloskiva har det hunnit bli, och samarbetspartners inkluderar Jay Z, Nas och Outlawz. Man kan säga att musikaliskt ligger de någonstans mellan NWA och Public Enemy. Bandet har alltid varit uppmärksammade för sin politiska medvetenhet och revolutionerande och hårda texter, samt ett ständigt ifrågasättande av den rådande ordningen i världen.
Det är med stolthet vi presenterar Dead Prez i Stockholm! Det är riktigt exklusivt, då de aldrig varit i Sverige innan och bara gör totalt 4 spelningar i hela Europa!
DEAD PREZ + Support
10 februari Kägelbanan, Stockholm
Biljetter köps via Södra teaterns hemsida, http://www.sodrateatern.com eller via biljettkassan 08 - 531 99 490.