I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

10/10 Devotion @ Fasching (Pure P & Will-Rock)

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2008-10-02 12:12

10/10 Devotion @ Fasching (Pure P & Will-Rock)



Var du på senaste Devotion? Fan vad bra det var! Det var ju högtryck runt "DJ-båset" på scenen inne på Fasching hela kvällen. Soul, r&b och boogie av bästa kvalité! Man kan fan inte klaga när gäst DJ'n Scribe från New York klämmer in James Ingram's "One Hundred Ways" mot slutet av kvällen som ser till att hela golvet sjunker ner i djupaste soultrans.

Ungefär så kan en kväll på Klubb Devotion beskrivas med några få meningar. Om ni missat en av de två första kvällarna på Fasching så ska ni inte låta det bli tredje gången gillt. Den här gången är det åter residentkväll med Pure P och Will-Rock bakom vaxmaskinerna och mästare av ceremonin, Anthony Mills på megafonen. Det kommer bli en fantastisk kväll! Och om ni fortfarande tvivlar så kolla bara in bilderna från senaste kvällen. Hett!!! Glöm inte bort att Devotion handlar om kärlek och passion FÖR musiken och PÅ dansgolvet. Ingen attityd, bara kärlek!

Klubb Devotion

Disc Jockey's: Pure P & Will-Rock
Master of Ceremony: Anthony Mills

Fredag 10 oktober
Fasching Jazz Club
Kungsgatan 63, T-Centralen
00-04, 100 kr, 20 år