I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

6/6 Premiär för THE ROCK @ Bysis

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2008-06-05 12:38

6/6 Premiär för THE ROCK @ Bysis

Fan vad sent jag kom på att lägga upp det här nu då...

Vibes46.com bestämde oss för att ta tag i situationen och starta igång en RIKTIG Reggae & Dancehall klubb varje vecka, som inte har funnits på ett bra tag i Stockholm. Vi fyller dom ganska ruffa lokalerna på Bysis med ett fett ljudsystem och Stockholms elit av Sound Systems och Selectors. Det handlar om vibbar och musik, dom senaste Dancehall rytmerna och vibbar du gungat till nån gång förut, men fokus är på de nyaste och fräschaste soundsen från Jamaica. Real Music For Real People helt enkelt.

För att sätta standarden så kommer enbart Sound Systems & Selectors av högsta klass att bokas. Första månaden så dyker de tyngsta namnen i Stockholm upp och senare i sommar så blir det nog lite fina besök från utanför stan.

Fredag den 6e juni blir det premiär i stor stil med Stockholms mest rutinerade Sound Crew: TRINITY SOUND SYSTEM med Flars & Fabolous G som tillsammans med resident selector Bonafide sätter ribban för resten av Reggaesommaren på Söder.

Den 13e Juni så är det dags för Dancehall rävarna från TOPAZ SOUND, Rodde, Rodjah, Cribe mfl att sköta kontrolltornet och helgerna efter så dyker Ashman & Soundkilla crew respektive remix kungarna i Combat Sound upp och underhåller er.

Upplagt för Fredagar i Dancehall tempo alltså! Come Out Massive!

Flyer direktlänk:

http://vibes46.com/version_2/images/stories/therock-summerbash-flyer-final.jpg



Banner direktlänk:

http://vibes46.com/version_2/images/stories/the-rock-banner.gif
nullFLYER