I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

30/7 live PETTER@Mosebacke terrasen!

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2008-06-03 13:34

30/7 live PETTER@Mosebacke terrasen!

YES! IN CONCERT & MOSEBACKE PRESENTERAR!

PETTER – LIVE!
HOFFMAESTRO & CHRAA – LIVE!
Onsdag 30 juli
Mosebacke Terrassen
Live Klockan 19.00 (dörrarna öppnas 18.00)
Förköp 150 kronor på www.mosebacke.se
Ålder 20.
Mer info: www.mosebacke.se
www.petter.nu - http://www.myspace.com/hoffmaestro

När Petter ska spela i Stockholm i sommar, blir det på uteterassen på Mosebacke som är platsen. Tänk er en varm sommarkväll i juli med utsikt över Stockholm stad…vad kan passa bättre!?



Petter har under tio års tid visat Sverige en bred repertoar som inkluderat otaliga klubbhits för dansgolven, men även reflekterande betraktelser präglade av en sällsam ärlighet mot lyssnaren.
Som alltid levererar Petter en dynamisk show. Petter har 6 skivor under bältet.”Det känns grymt att få komma tillbaka till Södermalm Yes! som jag än gång i tiden var med att starta”

För att sprida än mer varma tongångar i vår underbara utomhusmiljö har vi bjudit in Hoffmaestro och Chraa som under de senare åren varit ett av sveriges mest omtalade liveband.
Med sin beryktade live akt har de ständigt dragit fulla hus och fått dansgolv att gunga land och rike kring. Med ett elva man starkt band som präglas av ska, funk och soul ut i fingerspetsarna,
kan vi inte förvänta oss nåt annat än fantastisk kväll på Mosebackes terass! Big up!


http://www.soundhabitspro.com/


http://www.flacoproductions.se/