I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

3/5 Sens, Panetoz Da Griot, DJ Silence @ Nova, Vallentuna

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2008-04-20 18:35

3/5 Sens, Panetoz Da Griot, DJ Silence @ Nova, Vallentuna

Den 3:e maj uppträder Sens Live på Nova - Ungdomens Hus i Vallentuna. Detta arrangemang är en drog och alkoholfri fest för ungdomar i samband med att Sens släpper sitt nya mixtape "Toujours Lá". Under denna kväll kommer Da Griot (Florida, USA) uppträda samtidigt som DJ Silence finns bakom skivspelarna. Förutom detta så kommer publiken även få se gruppen Panetoz Live. Denna grupp kunde man nyligen se live på kanals 5 "Hitmakers".


Den fransktalande rapparen Sens var en utav gästerna som medverkade på Helis senaste mixtape "48 timmar". Sedan dess har han synts tillsammans med både Heli och Kalle Kath på flera scener runtom i landet då de har upträtt live tillsammans. Under åren som gått så har har hunnit arbeta med flera svenska rappare och producenter. I dagsläget så arbetar han på sitt debutalbum, men innan detta kommer så släpper han nu ett mixtape där han har samlat ihop några utav de låtar han har spelat in den senate tiden.


På låtarna får vi höra honom tillsammans med Dawoouid från Deh Din Poik Music och Tinitus som man tidigare har kunnat tillsammans med Ted då de bland annat har ställt upp i rap-tävlingar som Show Stockholm. De producenter Sens har arbetat med på detta mixtape är MC Habit, Heredia och Sha Beats från RMH.


"Toujours Lá" är ihopsatt och mixat utav DJ Silence.


Klicka här för att ladda ner Sens - Toujours Lá:
http://www.zshare.net/download/1010565918f3358d/

Flyer: http://www.dj-silence.com/NY_Sens-Poster_3e_maj_web.jpg

djsilenceblog.blogspot.com // www.dj-silence.com //