I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

3/5 Chords med live band@YES! Mosebacke

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2008-04-13 22:22

3/5 Chords med live band@YES! Mosebacke

Klubb Yes! Lördag 3 maj

Live! CHORDS med band (JuJu records, Skåne)
Res.djs: Willrock + Pure P + Flaite + Don Dada
V.FX: Frankie + Le Duo

Mosebacke Etablissement
Lördag 3 maj
Klockan 21.00 till 02.00 (live! På scen 22.30)
Inträde förköp 120 kronor på www.mosebacke.se
Ålder 23 år
www.iloveyes.se

 

Efter att ha släppt sitt debutalbum 2003, “The Garden Around The Mansion” och två album med sitt band Helt Off, är Chords äntligen tillbaka med ett nytt album!

Chords är för de flesta ett välkänt ansikte som under åratal gjort starka avtryck med sitt skarpa textskapande och energiska scenframträdanden. Nu är han tillbaka med sitt nya soloalbum“Things We Do For Things” som släpps 30:e april där vi fårhöra hans vokaler som rör sig i gränslandet mellan sång och rap. Många av oss känner igen Jens Resch, som han egentligen heter, från festival och klubbspelningar där han varit land och rike runt tillsammans med Timbuktu och Helt Off som skänkt många åskådare fantastiska konsertupplevelser. På Yes! vill vi se vad den här slipade mc:n har att bjuda på den här gången, och har därför bjudit in Chords att spela sitt nya material för oss med sitt liveband!

Som en självklar del av en “gyllene generation” talanger från Skåne som samlats kring skivbolagsfamiljen Juju Records, har Chords i lugn och ro kunnat utveckla sitt musikaliska uttryck. Det kritikerrosade debutalbumet “Garden Around The Mansion” kom 2003 och visade att Chords är en av de få rappare i Sverige som kan hålla jämna steg med amerikanska artister på andra sidan Atlanten. Sen bör det ju tilläggas att Chords är den enda svenska hip-hop artist som gett ut ett album i USA. 
Inga konstigheter.

Självklart ska du komma till Klubb Yes! och lyssna på hans ljuva toner av reggae och hiphop, för det är musik som garanterat kommer gunga dig genom hela sommaren!

Mera mycket mera: www.myspace.com/chordsonline ellerwww.jujurecords.com

 

Se Videon:

wwwiloveyesse.gif


 

 


http://www.soundhabitspro.com/


http://www.flacoproductions.se/