I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

5/4 SneakersNstuff 9års fest@YES! Mosebacke.

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2008-03-19 23:50

5/4 SneakersNstuff 9års fest@YES! Mosebacke.

Klubb Yes! Lördag 5 april firar SNEAKERSNSTUFFs 9årsfest!
Gäst dj: Mad Mats (Raw Fusion) + Erik B & Peter Piper(sneakersnstuff)
Res.djs: Willrock + Pure P + Flaite
V.FX: Frankie

Mosebacke Etablissement
Lördag 5 april
Klockan 21.00 till 02.00
Inträde 100 kronor
Ålder 23 år
www.iloveyes.se

Yes! vill den här gången fira 9-års jubileumet för Sneakers’n'Stuff! Erik och Peter drog igång sin verksamhet i en liten butik på Södermalm och har under åren växt så det knakar. Idag är man en garanti för kvalitativa sneakers med stil och finess.
Den här kvällen kommer vi självklart ha “sneakers-tävling” där vinsten är ett par nya sneakers…till den som har de snyggaste på sig under kvällen!

Kvällen till ära har vi bjudit in en av Sveriges bästa dj’s, Mad Mats, som ska riva av ett svängigt hiphop-set. Mad Mats som redan 1985 blev svensk mästare i breakdance har under åren förfinat sitt muskaliska urval med grunden i svart musik. Som grundare av skivbolaget och klubben Raw Fusion har Mats gjort sig känd för en stor musikalisk integritet kombinerat med en bred repertoar då han spelat på klubbar över hela världen, från Tokyo till Berlin, till New York. Vi kan utlova ett gungande dansgolv där alla släpper taget om väggar och ölglas för att röra på ben och armar! dessutom kommer Yes! Soundsystem i form av Willrock + Pure P + Flaite spela den fetaste skiten som ni älskar att höra!
Big up!

wwwiloveyesse.gif


http://www.soundhabitspro.com/


http://www.flacoproductions.se/