I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

29/2- Pemiär för Vibes46 DJ-Bar @ Restaurang IN.

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2008-02-26 13:28

29/2- Pemiär för Vibes46 DJ-Bar @ Restaurang IN.

NU STARTAR VI Vibes46 DJ-BAR PÅ FREDAGAR! 


Vibes46 DJ-Bar har premiär Fredag 29e Februari då vi ställer till med en personalfest, men eftersom vi är folkets radio så är alla naturligtvis välkomna!


DJ's på premiären blir bland annat: Selecta Sharp, Combat Sound, DJ Silence,  Miss DJ, Mr Sweek, DJ Jayzon, DJ Crona, DJ Preview, E-Company,  DJ King Sling med flera.


Vibes46 DJ-Bar kommer varje Fredag på Restaurang IN att presentera varierande musikstilar från Webbradion Vibes46.com´s DJ's och inbjudna gäster.
Den musikaliska basen kommer att bestå av varierande typer av Hip Hop, R&B, Reggae & Dancehall. Men precis som på Vibes46.com så blir det betydligt mer varierat än så och även Drum´N Bass, Dubstep, Soul, Electro, Disco, House och andra moderna tongångar kommer att höras ofta. Dessutom kommer många DJ's att spela sånt de inte annars gör, så det här är ett ställe för folk med ett öppet sinne för musik.
Vi tycker att det har saknats ett ställe med en trivsam vibe som fokuserar på DJ's och musik med hög kvalité och dit folk kommer för att lyssna och dansa till den, och inte bara ha musiken som en ljudkuliss till drinken.
 

Vibes46 DJ-Bar:

Restaurang IN (fd. Ove Med Skägget) Kungstensgatan 41, T-Rådmansgatan. Vid Handelshögskolan och Friskis & Svettis på Sveavägen

Tid: 20.00 - 01.00
Gratis entré!
Ålder: 23