I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

9/11 Party with Ne-Yo this friday...Official Ne-Yo Afterparty @ Hard Rock Cafe

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-11-07 22:35

9/11 Party with Ne-Yo this friday...Official Ne-Yo Afterparty @ Hard Rock Cafe

The Page Events är stolta att kunna presentera Ne-Yo:s officiella efterfest på Livingroom/The Mansion nu på fredag. Denna väldigt speciella happening äger rum på Hard Rock Cafe. Ne-Yo är självklart på plats. Dj Preview står som alltid bakom skivspelarna. Vi öppnar upp en timme senare än vanligt, alltså klockan 23:00. Se till att vara där klockan 23 för att slippa kö och andra tråkigheter. Hard Rock Cafe släpper in 400 gäster till den exklusiva tillställningen. Missa inte chansen att festa med Ne-Yo. Vi tar emot drinkbordsbeställningar på minimum 2 helrör, kontakta [email protected]. Entré 150 kr, ålder 20 år (ID!).
 
The Page Events tar i och med detta event en liten paus för att lansera The Mansion i Norrköping. Mer information om novemberpremiären för The Mansion i Nkpg kommer i dagarna. Klubbarna Bedroom och Livingroom är snart tillbaka i den "stora" huvudstaden.
 
Fredagen den 9/11-2007!
Party With Ne-Yo...Official Ne-Yo Afterparty!
Livingroom/The Mansion
Hard Rock Cafe, Sveavägen 75.
T-Bana Odenplan/Rådmansgatan.
Hip Hop, R&B, Dancehall med Dj Preview & Co!
23:00-03:00, 20 år.
 
Som alltid, kärlek!
 
Ps. Är det nu inte dags att en gång för alla ta avstånd från det där meningslösa våldet på Stockholms gator?

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.