I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

3/11 Bedroom Avslutningsfest @ Hemma Hos, Kammakargatan 22

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-10-30 23:39

3/11 Bedroom Avslutningsfest @ Hemma Hos, Kammakargatan 22

Som vi berättade förra veckan, blir denna lördag den sista för mytomspunna Bedroom. Tanken med Bedroom var ursprungligen att fungera som ett härligt sommarhak för entusiaster av ol' school R&B. Men under dessa månader har vi fått uppleva så mycket kärlek från er, våra trogna gäster, att det har varit ett tungt beslut att nu lämna Hemma Hos - för en stund!

Det sägs att man ska avsluta en klubb, när den är på topp och efter dom senaste lördagarna känns det ändå härligt att kunna göra det nu, när det är bättre än någonsin på Bedroom. Ska passa på att tacka Hemma Hos med staff ytterligare en gång samt Preve' och P.O för den gudomligt bra musiken. Ol' school R&B is alive!

Denna lördag öppnar vi upp klockan 21:00, alltså en timme tidigare än vanligt. Champagne går för sjukt nedrabatterade priser mellan 21-23 eller vad sägs om 195 kr för en flaska! Låt oss skåla tillsammans. Och för gud skull kom tidigt denna sista gång, så vi slipper den där hemska kön once and for all...

Lördagen den 3/11-2007!
Bedroom - Avslutningsfest.
Hemma Hos, Sveavägen 75. T-Bana Rådmansgatan.
Old School R&B med P.O & Preview
21:00-03:00, Strikt 23 år (ID!).

Välkommen!

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.