I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

19/10 Pase Rock och Le Choix @ Debaser

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-10-18 16:04

19/10 Pase Rock och Le Choix @ Debaser

PASE ROCK (US) + LE CHOIX

Festen! är tillbaka på Medis med glammiga Pase Rock!

Live: Pase Rock (Spank Rock, Lindsay Lohan´s revenge // US)

DJs: Le Choix (Sthlm)

VJs: Le Chiox posse 

Residents: Johanna B & lil g.u.d
Festens internationella gäst den här gången är Pase Rock som ofta kör live med Philadelphiagruppen Spank Rock. Pase Rock har en egen karriär med hits som "Lindsay Lohan´s revenge" och "Sexy MF" samt som flitigt anlitad DJ. Det är ingen tvekan om att Pase Rock är NYC/Philly electro-clash gängets coolaste snubbe med sexigast attityd. Det är sex appeal och stil som gäller hela vägen för den här mannen. Dessutom är han en We-activist och därigenom Sverigevän.

På turnén tar vi också med Le Choix. Det här är den elektroniska superduon som vi gissar snart kommer att bli ett av Sveriges stora exportnamn i den elektroniska världen. Förutom att göra grym dansmusik har de här hemma drivit klubbar tillsammans med La Vida locash och spelat på klubbar runtomkring i Europa, bland annat under Notting Hill Karnevalen i London i augusti. Le Chiox har med sig månadens VJ.

WE'RE GROWING UP
BY FALLING
DOWN