I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

6/10 live Lifesavas+ish Digable Planets@YES!

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-09-19 14:31

6/10 live Lifesavas+ish Digable Planets@YES!

LIFESAVAS / US
+ ISH – Digable Planets / US
Resident Djs: Pure P + Willrock
Visual EFX: Frankie

Mosebacke Etablissement Mosebacke torg 3.
Lördag 6 oktober Klockan 21.00 till 02.00
Inträde: 100 kronor. Ålder: 23 år.

Lifesavas från Portland i Oregon är gruppen som kombinerar souliga och svängiga beats med en energi på scenen som man sällan ser numera. Medlemmarna Vursatyl och Gumbo uppbackade av Dj Shines har två album i bagaget som båda andas funk, soul och jazz i samma anda som till exempel De La Soul. Gruppen som släppte sitt debutalbum "Spirit In Stone" 2003, möttes av positiva recensioner och har turnerat flitigt med Blackalicious och resten av sin Quannum Projects-familj. För de som undrar, så kommer namnet Lifesavas kommer ifrån en incidient för många år sedan då en vän till Gumbo blev skjuten i gängrelaterat våld, och låten "Stop The Madness" skapades. Lifesavas blev  följdaktligen blev gruppen, som Chief Xcel i Blackalicious signade till sitt bolag,  eftersom de hade ett sällsynt sväng i sin musik. 

Med nya plattan "Gutterfly" har Lifesavas hittat hela vägen över Atlanten för att köra på Mosebacke tillsammans med legendariska Ish från gruppen Digable Planets! Missa inte detta!


http://www.soundhabitspro.com/


http://www.flacoproductions.se/